28 de març 2007

Deficient Transport Sanitari i Emergències Mèdiques

La setmana passada, els companys de partit de l’Ametlla de Mar i del Perelló es van ficar en contacte amb els Ebrediputats per a comentar-nos que els serveis sanitaris a aquestes poblacions són insuficients, destacant un deficient servei de transport sanitari.

Els Ebrediputats vam denunciar aquest tema a través d’aquest bloc, i al mateix temps, preguntàvem al Govern sobre les mesures a portar a terme per millorar aquesta situació.



Doncs bé, aquesta setmana, els representants de l’Ajuntament de Móra la Nova, han fet públic que també tenen el mateix problema. No els arriben les ambulàncies. Sabem que en un accident o incident, un minut és la diferència entre la vida i la mort, i un vehicle de transport sanitari no ha, no pot tardar 20 minuts per arribar al lloc de l’incident.

Però aquest fet no és únic i exclusiu a les nostres terres. També es produeix en altres indrets de Catalunya. Per aquest motiu, per nosaltres, i per als ciutadans de tot el país, començarem una campanya d’iniciatives parlamentàries instant al Govern, que per això ho és, a solucinar aquest problema tan greu i amb una repercussió tan gran per a la gent del territori.