15 de febrer 2007

Fil directe al Parlament

Si algún sentit té un bloc, una web, és la facilitat amb que comunicació, informació, coneixements, inquietuds, etc., poden ser compartits, en un temps record per molta gent .

Els parlamentaris, són, som, han de ser els representants, no només del seus votants, també del seu territori, de la seva comunitat, del seu país, per tant han de ser la Veu, les veus plurals de la demarcació que representen. Natros que ens diem Ebrediputats hem d’assumir aquesta representativitat i hem de facilitar a l'Ebre, que la veu de la gent arribi al Parlament, la veu real, les preocupacions reals, les de cadascun. I que arribin a temps real. Ja tothom heu pogut veure el fàcil que és fer preguntes, i també lo fàcil que és comunicar-se a través del bloc. Combinant bloc, representativitat i Parlament és possible que qualsevol pregunta inquietud o proposta, que afecti al Govern de Catalunya i a les competències del Parlament, pugui ser traslladada al Parlament, sempre respectant els usos i formes parlamentàries. Per què no? Aquesta és una bona aposta, aquesta és la nostra voluntat. Aquí hi teniu un fil directe.
Ens feu arribar la vostra inquietud i en la mesura que el reglament ho permeti la traslladarem en el vostre nom al Parlament, en forma de pregunta, interpel·lació, sol·licitud d’informació o proposta.
Un Fil Directe a traves d’aquest bloc a l’adreça info@ebrediputats.com, i a l'apartat fil directe.