18 de gener 2010

Sense perdó

Això és el que va enviar Paladella a alcaldes, ajuntaments i regidors. Volia fer-nos callar, volia manipular. Ja feia dies que Paladella encenia els ànims, manipulant per tal d'evitar que s'escoltés la veu de la gent de la Terra Alta. volia el silenci: què dirà ara quan s'ha demostrat que el que deien els ciutadans d'Horta, d'Arnes, els alcaldes de Terra Alta era la veritat?

Només li queda una paraula, l'únic que podria dir si tinguessa un mínim de decència política és: perdó, demanar perdó. No ho farà, tot potser perquè sap que és molt difícil que els pobles de Terra Alta que ho van viure oblidin i puguin arribar a perdonar. Però seria bo per la seva part, almenys intentar-ho.
















































2 comentaris:

ximo ha dit...

Home, jo el que no veig a la carta per enlloc es això de "Volia fer-nos callar, volia manipular", ho dic amb sinceritat. Es més, qui es el Sr, Paladella, encara que envies la carta com a diputat, per a manipular o fer callar un altre alcalde?. Manipular si que tothom ho pot intentar, com ara ebrediputats, però fer callar, nomes ho pot intentar algu amb autoritat política o jeràrquica sobre un altre, i no crec que sigui el cas.
En canvi em sembla una mica sospitós que aquesta carta, datada al Novembre, no s'hagi fet publica fins ara, justament quan torna a sorgir el tema del tràgic succés, ara per l'aixecament del sumari i les detencions dels autors del foc. Si el que es denuncia es la manipulació i el text en si, el lògic fora haver-ho fet fa 2 mesos, no ara.

carne ha dit...

Voldria aclarir-li una qüestió al senyor Paladella.La responsabilitat de donar avituallament als bombers, no es del poble a on treballen, si no de la Conselleria corresponen.
Això vol dir , que lo seu Gobern, no va sapigue fer front ales necessitats del homes que treballaven per anell. I si amb els seus comentaris malintencionats vol que la gent d'Horta es barallo, u te clar.Ja que has ta els seus consejal pensen igual que l'alcalde i la resta del poble.I ens podria dir en que va ajudar?.Perque uns quans pobles de la comarca van portar aigua,però l'alcalde de Batea no va portar RES.