12 de juny 2009

LA TERRA ALTA COMARCA CONVERGENTEn aquestes darreres eleccions al Parlament europeu la Federació de Convergència i Unió ha guanyat de manera clara i contundent.

En aquestes ratlles la gent de CIU volem agrair sincerament la confiança que un cop més la gent de la Comarca ens ha dipositat. Som conscients de la feina que portem a terme i de la responsabilitat que suposa donar resposta a les expectatives que un cop més la gent de la nostra Comarca ens ha dipositat.

Entenem que en una comarca que la pagesia i la petita i la mitjana empresa hi té una importància cabdal, els veïns han entès el nostre missatge. Han estat molts els actes que des de CIU em fet durant aquestos quinze dies de campanya electoral, han estat molts els suggeriments que des de fa molt de temps, els representants de CIU escoltem per part de la gent de la Terra Alta. La gent parla, explica les demandes i anhels personals, els polítics tenim la obligació d’atendre les demandes i per damunt de tot escoltar a la gent. Aquest premissa que és fàcil d’entendre, no tots els partits ho fan amb l’interès que ho fa la gent de CIU.

Jo durant aquestos dies, i diria que durant tot l’any no em canso de dir que CIU és el partit del poble, Convergència i Unió és el partit modest, que treballa cada dia per defensar la gent de Catalunya. Jo recordo perfectament actes a pobles petits de la nostra Comarca amb quinze o vint persones i actes amb més de cent persones, amb participació de la gent, amb preguntes i aclariments, amb moltes demandes que jo personalment, transmetré al Sr. Ramon Tremosa aquesta mateixa setmana.

La gent quan pregunta o simplement demana alguna cosa vol resposta dels polítics, des de CIU a la Terra Alta ja fa anys que ho tenim clar, treballem i treballarem per continuar lluitant pels nostres pobles i per la nostra terra.


Xavier Pallarès

7 comentaris:

JFBelisses ha dit...

La Terra Alta sempre ha sigut molt fatxa, molt de dretes. Era, al començament de la democràcia, on el PP-UCD-AP treien més percentatges (com a Tortosa i voltants). Després, al llarg del temps, la política de Pujol s'ha apropiat dels vots dretans /espanyolistes. En resum, a la Terra Alta CiU es nutria de franquistes: és la dreta-dreta ara que el PP quasi no compta per res. Per fer un símil: CiU és la dreta-dreta, i ara ERC fa una mica de CiU (de la CiU de la resta del país: Girona i tal). Més o menys, però és així.

Anònim ha dit...

ara que m'en recordo, JFatxaBellisses lo fatxa me penso que ho ere tunpare, capullo.

JFBellisses ha dit...

Pues sí, mon pare era fatxa, de dretes, però educat i persona (tot lo contrari que tu, anònim de 15:02). Me penso que no he insultat ningú, al meu comentari anterior, només he exposat la meua opinió. A la Terra Alta, la dreta més rància, però, sovint ha respost i actuat com este anònim maleducat.

xeic ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
xeic ha dit...

Jo el que no entenc es aquesta moda de les dretes o esquerres, bueno mes ven dit, la moda de ser d'esquerres.. xo realment algu pensa que existeix..

Segons la meva opinió ningú fà política de dretes o esquerres, sino que cadascú fà lo que interessa. Per això, cataloga CIU de dretes es molt fàcil, ja que aquest adjectiu te actualment una connotació negativa i es le que més ven.

Algú creu que PSC (o el que es el mateix PSCOE), fan realment politiques d'esquerres.. jo crec que són d'esquerres per que els seus origens venen d'allí!! la diferència amb el PP es la jaqueta que porten (uns de pana sense corbata i els altres blava i de vestir)

Anònim ha dit...

A JF Belises: Si Si aque has insultat i ho saps, has dit fatxes als votans de CIU i ho has fet en anim de desqualificar.Lo qual és molt fatxa per cert o molt de dictadura del proletariat. Depen del moment lo important és dominar eh! Belisses?. tens rao que durant el franquisme molts votaven als referendums i ara els numeros no surten per que ara alli on hi havia majoria social franquista ara surten mols vots socilistes Vol dir que tots aquets són o eren camises canviades. Jo crec que no però alguns si. I veiem com els consevadors que s'opsosaven al progres en nom de la tradicio i laterra ara ho fan de possicions ecologiques i progresistes. OI QUE SI? el problema Belisses, no és si els pares eren o no Fatxes el `problema són les noves formes de facisme o coservadurisme io que si i esnse insultar ets més fatxa tu que jo . Ho entens. oi , fde bon rotllo i sense insultar, per que si tu ho dius també dec poder dir-ho jo. o no? Entens miserable!!

JFBellisses ha dit...

Quina toia, anònim!! I un petit consell: aprèn a escriure, una mica... Més que res, perquè se t'entengui. Perquè lo que és jo, només he entès los insults. I, per acabar, com diria el Labordeta: A LA MIERDA !!!!!!