16 de juliol 2008

Quatre ebrencs a l'executiva de CDC




Al Congrés de Convergència que va tenir lloc aquest passat cap de setmana, van sortir elegides 4 persones de les Terres de l'Ebre com a dirigents nacionals del partit, i aquests van ser:



  • Imma Juan, com a Defensora de la Militància, amb un 85% de vots favorables.
  • Jordi Ciuraneta, ocuparà una de les secretaries sectorials recolzat pel 77,1% dels delegats i delegades.
  • Ferran Bel serà uns dels representants municipals i va rebre el suport del 84,8%.
  • Xavier Pallarès, seguirà essent el President de la Federació de Terres de l’Ebre gràcies a un 85,7% dels vots.


Xavier Pallarès, president de la Federació, ha manifestat que “ens sentim satisfets i orgullosos per aquests nomenaments, i ens comprometem a continuar treballant pel bé de les nostres Terres i pel conjunt del País.” Pallarès ha declarat també que el dilluns 28 de juliol es reunirà a Tortosa la nova executiva de la Federació sorgida del congrés, i formada per:

  • Mercè Sanmartí (La Ràpita)
  • Laia Romeu (Joventut Nacionalista de Catalunya)
  • Imma Juan (Deltebre)
  • Rosa Vendrell (El Perelló)
  • Pere Vidal (Amposta)
  • Jordi Roé (Santa Bàrbara)
  • Núria Balagué (Ulldecona)
  • Montse Canals (Flix)
  • Jordi Borràs (Mora d’Ebre)
  • Núria Llorens (Mora La Nova)
  • Josep Cid (Ribaroja d’Ebre)
  • Andreu Morelló (Bot)
  • Eva Lòpez (Caserres)
  • Carles Luz (Gandesa)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Curiós que no hi hagi ningú de Tortosa i l'Ametlla (les 2 alcaldies més importants del Baix Ebre),i que la majoria dels escollits estan a l'oposició dels seus ajuntaments...

Anònim ha dit...

Aclariment al anòmim:
Esta molt bé expressar-nos i més dir el que pensem, però crec que ho hem de fer des de la sinceritat, i com que veig que estas equivocat, m'agradaria ajudar-te per la teva des informació.
En primer lloc dir-te que cinc d'aquestes persones estan en Ajuntaments governats per CIU, i que dues més varen guanyar les passades eleccions municipals, que en definitiva és el que el poble va votar però, amb els pactes no governen, una de les quals va ser Alcalde i Alcaldia va ser arrevatada per una moció de censura sense fonaments ni arguments.
Per si no ho has llegit bé, recordar-te que quatre persones més, estan com a Dirigents Nacionals del partit, i que a més de ser-hi l'Alcalde de Tortosa En Ferran Bel, amb aquestes quatre persones, queden representades les quatre Comarques de les Terres de l'Ebre.
L'Equip de gent escollit per la Federació també representa totes les Comarques, a més de formar part un bon equip de gent, que treballa i creu amb CDC.

POCAHONTAS

Anònim ha dit...

El que sempre serà l'Alcalde de BOT, es diu Andreu Martínez Morelló.

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment, però ara no entenc lo de la Imma Juan, si ja és diregent nacional del partit, i si segons tu amb això ja hi és, perque ocupa una plaça que hagués pogut ser per algú de l'Ametlla per exemple (municipi que agrupa més vots de CiU a les TTEE que 5 dels municipis representats a l'executiva)

Anònim ha dit...

sumeu com vulgueu, pero Baix Ebre és la comarca que té menys representatns a l'executiva amb 3 de 18(14+4) i la que més vots aporta al conjunt de les TTEE, se nota masa la mà de la presidència,

amb lo cor a la mà esta executiva masa representativa no ho és

Anònim ha dit...

el Baix Ebre té la mateixa representació que les altres comarques. Laia és de Tortosa

Anònim ha dit...

Teniu raó la majoria del anònims. Al nostre partit es prima als perdedors, vividors i "sotataulistes". Potser quan sigui l'hora de fer llistes per les pròximes municipals haureu d'anar a buscar als "dirigents nacionals" per a que us les facin ... i tot seguit a fer el porta a porta.

MÓRA D'EBRE TAMBIEN EXISTE!

Anònim ha dit...

dels 17 de l'executiva (Imma és repe) 9 de la Ribera d'Ebre-Terra Alta (presi inclòs) i 8 del Baix Ebre-Montsià,

majoria absoluta para los qui no representen ni el 25% dels vots de CiU de les TTEE,

Robert Bellaubí ha dit...

Estem a 08-08. Ja fa gairebé un mes que s'ha fet el Congrés.

Encara estem en això??? mireu el país, i perdeu una mica de temps en l'important, i no en estes tonteries.

Gràcies

Unknown ha dit...

tranquils que a paladella se li está acabant, al seu poble ja hi ha molts veins que no el volem i la truita ja pega la volta, néstem farts de la seva manera de fer, de que "batea soy yo y aqui mando yo", tenim un poble on qui no li fa la pilota es un enemic. A Batea no som així i no volem que per ell ens veieu així i cada vegada més i més veins ens estem distancian d´aquesta persona. Aquest últims mesos he comprovat que ja no hi ha al seu costat moltissima gent que hi estaba, encara que ell es pensi que aun los mando a todos ( la ignorancia es molt atrevida), i tal com us he dit la truita ja esta pegant la volta i ell no s´ho pensa, a batea tenim, los amigos, los xivatos, los enchufes i un ajuntament i alcalde que quant pasa alguna cosa que els afecta ells no hi han pogut fer-hi res ni en tenen cap culpa per que ells "només estan per a servir al poble" , normal que passi després de veure els intelectos que hi ha al ajuntament.
ja us he dit que a batea no som tots com la imatge que paladella dona, grácies per deixarme expresarazkazze

emigdi ha dit...

sort a tots els representants ebrencs., ja que la seua bona o regular feina repercutirà en el territori. És bo que la veu ebrenca se senti sempre als partits nostrats.
salut

Anònim ha dit...

A veure si anem renovant el contingut d’aquest blog. Avui es 9 d’octubre del 2008

Anònim ha dit...

Quina feinada que fan estos ebrediputats de CiU. N'hi fan tanta, i tanta, i tanta... que no tenen gens de temps per a actualitzar el blog (encara que només sigue amb la feinada que fan com a diputats). Avui som dia 7 de novembre de 2008.