18 de maig 2008

MÉS GENT,MENYS CONSEQÜENCIES??

Imatge: Barcelona.

Ebrediputats ho havíem advertit: Que ningú menys tingui la capacitat de mobilització de la gent de l’Ebre. El menyspreu ha estat una de les claus, el moll de l’os de l’actitud de TOTS, i ho diem en Majúscules, tots els partits que actualment estan al govern; als governs.

30 mil, recordo les dades de l’altra, la primera que es va fer a Amposta. Com ara, les dades oficials i les de els organitzadors defereixen. Com a totes les manifestacions. Jo recordo quasi amb precisió els metres ocupats i les xifres. No els repetiré. Ara, avui ha esta més nombrosa. Em diuen que eren més de 75 pancartes, unes 200 persones entre pancarta i pancarta , un mínim de 15 mil i les de les voreres. Una xifra important. Més que l’altra vegada.

Ara la qüestió és un altra. Tindrà les mateixes conseqüències??

Certament les aliances externes són diferents, l’actitud “d’intel·lectuals “, “comunicadors”, “científics” “mitjans” és un altra. Ara es tracta de “Salvar Un govern d’esquerres”. Dubto molt que les conseqüències siguin les mateixes, fins el punt que membres de partits que al sí del Govern, a l'executiu, avalen la interconnexió, alguns dels que amb els seus vots al Parlament fan, han fet i faran possible el menyspreu del govern vers Terres de l’Ebre, avui capitalitzaven la manifestació sense vergonya. I sense resposta.

Més gent... Menys conseqüències?? És possible, està per veure. Dependrà de moltes coses entre elles el “sí o no” o com es deixen manipular les entitats i plataformes.

12 comentaris:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Molts dels vostres han corregut ara a comprar-se la samarreta blava. Més oposició, més samarretes, podrieu haver titulat la noticia. Potser primer hauríeu de fer més autocrítica del passat, i deixar de parlar del Ròdan.

Anònim ha dit...

Pocs Emili , pocs comparats amb los que van utilitzar el moviment per, enganyar la gent. Van anar més convergents coneguts a Madrid l'altra vegada que ara, jo recordo riure de vore'ls.Ara poquets i jo trobo que ho porten amb molta dignitat i Tu??? i els teus?? si es que sabem quins són a hores d'ara?? Al executiu i al Parlament la Cid disciplina de vot i aquí au a la mani , mana!!!Uy Uy Uy que vos veiem??Emili donat vergonya que tu tens historia, xeic quins paios, xeic

Anònim ha dit...

Si es cert l¡'altra vegada anava Mariano Curto tu a Madrid i Pataqueta i los D'Unió i la Deltebre, Imma JoAn i molts hasta a Barcelona. Ara l'enguany ve de qui ve i deixemos de voler fotre al altri que qui mos fot l'aigua són estos

Anònim ha dit...

Senzillament els politiquillos del tripartit d'aquestes terres no tenen vergonya la gran majoria deuen servilisme als favors rebuts,i algun alcalde o alcaldessa intentan justificá que les coses ara son diferents,si ho són:ara MANEN ELLS (poques vergonyes)

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Jo tinc història. Vosaltres es veu que no. Jo penso el mateix abans i ara. Abans deia que no ho vau fer bé, i ara dic que no ho estan fent bé. Quin monstre que sóc.

Gustau Moreno ha dit...

Paco, no sé quina mania t'ha agafat amb els comunicadors i els mitjans. De propagandistes n'hi havia abans i també n'hi ha ara. La diferència és que abans eren els mitjans i els comunicadors afins al PP i CiU, i ara són els que donen suport al PSC, ERC i ICV. I no em compararàs el poderío dels mitjans afins al PP i CiU (inclosos els espanyols, per suposat), amb la dels afins al tripartit.
Per cert, tal com parles sembla que estigues en contra del transvasament a Barcelona. Jo diria que estàs més en contra del govern que en contra del transvasament.

Anònim ha dit...

Francament Ciudiputats. La vostra animadversió cap a la Plataforma es nota tant!
Si realment tinguesseu una mica de dignitat, el primer hagues sigut felicitar als ebrencs i la Pde per l'acte en el que vatros com a partit no us heu implicat.
Fa cruspir de dents el vostre començament prepotent i rebotat:
"Ja us ho havíem advertit"
El que us posa, pretensió molt lloable, immediatament a la dreta de Deu o de Sant Pere. Coses de la pretensió (puto egoisme divinista derivat de la Supèrbia) a la que impulsa el càrrec.
Uns quants ebrencs, enganyats també per vatros, us van votar, però el que no van aconseguir és treure-us la mala baba ni l'indignitat de sobre.
També mon recordem de vatros, i sobre tot de tu Sancho, que et vas quedar retratat com un delinquant amb tota la teu actuació, Gallina.

Anònim ha dit...

Gustau tens raó el que denunciem són els comunicadors que abans feien un heroi a Manolo Tomas i ara, els mateixos, el desqualifiquen per insolidari , insisteixo els mateixos. Quan als mitjans afins , no ens fiquis amb el PP,que ni llavors ens defensava, ni ara ens són afins més bé som el seu gran enemic . La potencia de la “brunete” nomenada progressista és molt gran i ho saps. La teva coherència no la té tothom. Gustau com saps estem contra tot transvasament que no garanteixi el cabal mínim de 135-155, que no doni la clau al territori, que no garanteixi aigua per la pròpia conca i estem en contra de fer-ho per decret. Certament també estem contra la actuació concreta del govern Tripartit: Creus que tenim alguna raó per estar-hi a favor??
Emili perdona , tens raó tots tenim la nostra historia i deixa’m mostrar-te el nostre respecte dintre la discrepància.
Ebrediputats.

Anònim ha dit...

A l’últim anònim de les 9 28 : Recordo un post d’ebrediputats que reproduïa la cançó de Maria del Mar Bonet Aigo on deien: “La capacitat de mobilització de la Plataforma es més que notòria. Possiblement a l’alça , el sentiment d’engany és transversal. Qui minimitzi aquesta capacitat s’equivocaria”. Desprès parla però de la diferencia de tracte ara i abans que es farà des de cert mitjans. He anat a buscar-ho esta al bloc, a l’abril fa un més. Ho deien i ha passat. I ara comencen el seu escrit dient Ebrediputats ho havíem advertit. I ho havien fet . On es l’animadversió cap la Plataforma?. Jo diria que és al reves, que l’animadversió és veu en l’anònim. Jo soc votant convergent i ni m’ho amago. De sempre i seguidora d’ebrediputats , no soc militanta, però en escrits com lo teu tinc tentacions de fermeu. És veu clarament que qui esta a la dreta de Déu pare i té tota la raó ets tu , encara més Déu pare és la Plataforma i el dogma de fe l’anti- convergencia. La mala baba i la indignitat esta mal repartida per que vatros la teniu tota i la demostreu molt bé en escrits com lo teu. I de que ten recordes? T’has quedat en la cara de Sancho anonim? Ets tan “gallina” que no t’identificaràs ni a la car ni d’una dona gran com jo t’atreviries. Ara anònims , pintades i desqualificacions totes . Aquí ni penseu en l’aigua, ni en la gent ni res de res, penseu en lo vostre orgull i en lo vostre “puto egoisme divinista derivat de la supèrbia” que és tant gran que s’atreveix a dictar normes , dogmes i escrits com lo que fas . Algú vos a dit que sou com déu i vos ho heu cregut. Ni a dimoniets arribeu, jo que he viscut una guerra m’esgarrifo i a l’hora ric, sou pobrets d’esperit ficats a redemptors de segona filera. Pobrets de natros. Ah!! i la diferencia de tracte d’ara i abans és un fet que avergonyeix propis i estranys. Vergonya te’n tindries que donar.Ah!!! aixó d'internet és una maravilla que no em pensava viure. Me ho passo pipa.

Anònim ha dit...

Al ultim post,Sra ¡FELICITATS¡ es pot dir mes alt però no mes clar,l'unic que saben fer aquesta gent quan no tenen arguments es insultá i escridassar,ridicults i patetics

Anònim ha dit...

Lo sinyo Emili Nieto qui ès ?

Anònim ha dit...

Penso que no es hora de barallar-se..Podem celebrar un altra victoria...Fins quan?