11 de maig 2008

LA REVOLTA??


Fa uns pocs dies, vaig trobar-me a Vicent Villatoro a la platja de l’Arenal. Anava a dinar al Goleró. No l’havia vist des d’un dinar al mateix Goleró amb Toni Vives i Paul Preston.

Com llavors, vam estar comentant ( com no? ) el tema de l’aigua. Com sempre, els comentaris amb Vicent són enriquidors. L’article que pocs dies després va publicar a l’Avui és una mostra de la capacitat d’anàlisis i síntesis que té. El penjo al bloc, per a vosaltres. Crec que val la pena..

Es titula : Una revolta del territori (cliqueu-lo)

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿i qué seria Barcelona sense la gent de comarques?la gent que en temps passats va emigrar a Barcelona per falta d'inversions al territori(culpa d'antics gobernants,principalment algun dictador)on totes les inversions es feien a Barcelona(molta massificacaió i res de diversificació)i gana pels de comarques,aquella falta de planificació ens porta a les torres amb piscines etcetc.La gent intel-ligent¿on construia les grans urbes? Paris(Sena)Londres(Tamesis)Benares(Ganges)Giza(Nilo)Rotterdam,Basilea(Rhin)Viena,Budapest,Belgrado(Danubi)¡BARCELONA,LLOBREGAT¡ NO l'EBRE