30 d’abril 2008

Ni POPULISME NI DEMAGOGIA : Es diu POQUES VERGONYES.




























Sé que és difícil, sé fins quin punt s’ha manipulat i s’ha desinformat. Fins quin punt hi ha voluntat de silenci i engany. Ho sé, però em ve al cap la cançó, el bolero “Corazón loco”... “Ahi va mi explicación” .

Sempre hem esta per la defensa del Delta i el riu, tant es així que permanentment hem presenta propostes que ens han rebutjats uns i altres, en diverses i variopintes excuses. Protegits pels falsos profetes i per populistes reactius.

Veiem avui com parlen de responsabilitat, d’emergència de les necessitats de Barcelona, de solidaritat, d’aigua de boca... ho veiem i veiem com s’obliden del Delta, de cabals, d’inversions. Tot allò que abans era poc, ara és massa. Sentim, escoltem al carca Joan Ferran acusar-nos de puerilitat. Jo li responc. No teniu vergonya!!!! . Que s’ha fet de tot allò que prometíeu ? De tot allò que reclamàveu?? Del Delta ? Del riu? I la seva protecció?? Del vostre compromís??


La seva política com la seva interconnexió té una sola direcció i és diu Carrer Nicaragua. A Barcelona. Sí, cert, l’interconnexió era de CIU, però contenia un compromís ferm de garantia i respecte al Riu al Delta i a la gent que ells han traït i degradat .

Nosaltres complim els nostres compromisos. Tots !! Amb la responsabilitat i amb Terres de l’Ebre.

Ho deia al parlament i ho repeteixo aquí. Nosaltres ens equivocaríem si ens apuntàvem al populisme de la “sang abans que l’aigua” o el “ni una gota”. No ho farem.

Però també ens equivocaríem si no recordéssim els compromisos i les reivindicacions.

Ara bé, carca i mentiros Ferran: T’ho dic, us ho dic a tu i als vostres alcaldes, alcaldillos i senadorets embusteros. Amb les mateixes paraules que vaig dir al Parlament..

“Estic convençut que qui en aquells moments defensava certes coses que eren substancials per al riu, com el cabal ecològic, garanties per al Delta, garanties per a la gent de territori i les distintes necessitats de tota la conca, si avui es desdiu i es desdeien d’allò que defensaven seran ells els que cometran una irresponsabilitat i un error que, a la llarga acabaran pagant.

Aquesta és la situació en que ens trobem avui.

Sí, han traït les seves pròpies conviccions les seves pròpies paraules.

No és que no tinguin principis, aquestos tenen un principi per cada situació i una situació per cada principi.

A la llarga ho pagaran. Són uns poques vergonyes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com també se'ls diu poquesvergonyes quan davant la mort d'en Calvo Sotelo surt un socialista a TV3 desacreditant-lo per no ser la persona idònia per consolidar la democràcia. Quin nivell!!

Anònim ha dit...

ja, ja , ja esteu acabats , a vore que dieu a barcelona i que dieu aqui...

Anònim ha dit...

Sancho, estas abusant, això te caura damunt com una llosa, los teus te vendran i aixo ja ho sospites....

els alcaldillos que dius a les passades eleccions vos van fotre " baño i masaje " tot i tenint al catala emprenyat de cara!!!

per cert al ampliar les pagines que penjes no s'amplien, es fan mes menudes, posa-les de manera que les puguem llegir no ?