17 d’abril 2008

ENS HEM EQUIVOCAT.


Quan fas un error val la pena reconeix-te’l. No és mèrit nostre haver-ho descobert, un bon amic ens ha fet adonar que la foto que hem penjat a ebrediputats, per il·lustrar el post Jefferson i la llibertat de conciencia..... no és la de Thomas Jefferson, tercer president dels EEUU. És la de Jefferson Davis, President dels Estats Confederats durant la guerra civil. El Sud, ai els Suds!!! i els sudistes!!!.

Un error que ens dona tota una lliçó , quan un treu pit volen semblar erudit una senzilla foto et fica al teu lloc. Acceptem el correctiu.

Però , la casualitat no existeix. En la situació actual a Terres de l’Ebre, Jefferson Davis podria ser un bon representant de l’iderrentisme de l’Ebre , un cert romanticisme dona dignitat a les causes perdudes. Dignitat, que no tots sabem conservar ni en la derrota ni en la victòria. Víctimes de victimisme, però dignes com pocs.

Il·lustrarem aquest post amb Thomas Jefferson i deixarem a Jeffeson Davis al lloc del tercer president . Una ironia , una volta que aquí a ebrediputats, pot tenir un humil i petit sentit si és que les coses poden tenir sentit. Jefferson Davis , Cabrera, l’Ebre, res és gratuït.

Perdoneu l’error, gaudiu de l’ironia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us heu equivocat i ho heu reconegut?? Però si el govern tripartit no reconeix els seus errors i vosaltre sí, quina punyetera diferència hi ha entre vosaltres?? Ah sí sí, és que sou diputats de CiU. Teniu raó, perdoneu.