30 d’abril 2008

DONEU-VOS VERGONYA.



“ Si ara existís el transvasament de l’Ebre, tal com va concebre el Pla hidrològic Nacional l’any 2000, aquest no podria enviar NI UNA GOTA d’aigua a Barcelona i a la seva àrea, perquè el riu no porta cabal mínim requerit en aquell pla per tal que pogués fer el transvasament”
“Paraules del conseller Baltasar en la sessió núm. 14 de la comissió de Medi Ambient al Parlament de Catalunya.”

Ara ho diuen?? Se n'adonen que amb aquest reconeixement certifiquen que la defensa que el CPIDE va fer del cabal ecològic i del Pla de protecció?? Millor què el que ha acabat succeint??
Cert!!! No era possible CAP TRANSVASAMENT sense garanties de un cabal mínim a flux continu de 135m3 segon. Quan ho dèiem, ens cridaven traïdors!!!

Per fer front a l’emergència s’hauria d'haver discutit al sí del CPIDE una modificació del cabal, com s’ha fet al TER, amb la diferencia i amb la garantia que el vot de qualitat estava en mans dels representants del Territori. ( el Delegat ho podria parar sense necessitat de dimitir). Teníem aigua i poder.

Ara accepten que la garantia del CPIDE era superior a tot el que van predicar. De poc serveix.
El Riu, la clau era en mans del territori i això garantia aigua i poder, certament treia aigua i competències al Pacte d’aigua d’ Aragó, als regants i a la CHE. Aquests, sí aquests aliats amb la contra revolució eco-carlina ho va impedir.

La nostra gent pot estar tranqui-la: Ni els hem enganyat, ni els hem traït. La millor defensa del riu i del Delta la de CIU. Ni la cridòria, ni la demagògia, ni l’engany. Abans i ara.

Altres han mentit, enganyat, i portat a una situació on per decret i sense cap garantia fan allò que van jurar no fer.

Una situació política de divisió i debilitat del territori. Divisió de la Plataforma, del govern, dels partits. Sense aigua, sense cabal ecològic , sense pla de protecció, sense vegueria.

Dignes però enganyats. Estafats i decebuts. Víctimes de victimisme

Avui CiU mira als ulls de tots ells i els diem Qui ?? Qui ha traït??Exigim responsabilitats!!!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo també exigeixo responsabilitats.

Anònim ha dit...

perquè els donés vergonya,primer haurien de conèixer-la.

Anònim ha dit...

Diari E-noticies
Saura recol·loca amb un sou de 60.000 euros un alt càrrec

Joan Saura, durant una roda de premsa de GovernEl conseller d'Interior, Joan Saura, ha recol·locat en el seu departament l'exdirector general de Medi Natural, Joan Pallisé, que va ser cessat pel conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, per discrepàncies internes. El cessament va provocar malestar en sectors de la coalició perquè tant Saura com Baltasar són dirigents d'Iniciativa i, en canvi, Pallisé, és un històric d'Esquerra Unida i Alternativa, que dirigeix Jordi Miralles.

Joan Pallisé ha estat nomenat ara coordinador general de Planificació Estratègica del Departament d’Interior, segons la resolució publicada al DOGC dimarts passat. La mateixa resolució indica que "les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de destinació 30.2, complement específic de 33.413,40 euros anuals", un dels més alts de l'Administració amb un sou total de 64.647,3 € anuals i sense dedicació especial -mínim de 40 hores setmanals- sinó que que fa només 37,5 hores..
P.D. QUINA VERGONYA,ES VEU QUE AQUESTOS POLITICS SERVEIXEN PER TOT. EL CAS ES UN BON SOU.