03 de març 2008

MIRA QUI ÉS ELLA..... QUE NO TÉ "QUERIDO"


Hi ha una dita al Delta, divertida. Mira qui és ella que no té “querido”. Transgressora, gràfica, significada, significativa.

Mireu qui són ells. Mireu del que usen i abusen. Els socialistes ebrencs i no ebrencs tornen a ressucitar el fantasma del PP i del transvasament, com si no estés mort i enterrat, com si no recordessin que es va derogar amb els vots de tots (incloent CiU) excepte el PP. Busquen el vot de la por. Mireu qui són ells.

Ara, van i retreuen unes declaracions de Raul Font per les que el propi afectat ha demanat disculpes i perdó. “Feo” , “feo” , “feo”, lleig , molt lleig. Mireu qui són ells.

Per donar llum a com estan les coses, per dir-ho molt clar, CiU no pactarà amb el PP, entre altres coses perquè gat escaldat amb aigua tèbia en té prou. Els que diguin el que diguin, pactaran amb el PP allò que els hi convé, serà el propi PSOE, com per exemple la llei de partits o en un futur, l’arraconament de les forces nacionalistes i dels territoris com Catalunya, i sinó al temps.... Mireu qui són ells... que volen la uniformitat i la desaparició de les minories. Mireu qui són ells... que no respecten ni quan ja s’ha demanat disculpes. Mireu qui són ells que volen fer desapreixer fins i tot als seus aliats. No tenen "querido"

13 comentaris:

alferza31 ha dit...

El PHN es va aprovar amb els vots de CiU.

El PHN es va derogar amb els vots de CiU.

Si a CiU li convé, els seus vots serviran al PP per tornar a "desderogar-lo".

La única opció vàlida per evitar un transvasament del riu Ebre és que continuï el Sr. Rodríguez Zapatero al capdavant del govern de l'estat espanyol.

I tot el demés són romanços, com també diuen per aquestes terres.

Anònim ha dit...

Alferza31. Lo trasvasamnet es necesari per que a l'area metropolitana creixent sense miraments, Forums , port, Diagonal Mar. Els que causen el problema son els alcaldes del PSC. Si ho necessiten mos enganyaran, amb pous barcos o dinades lo demes són romanços. Ara per l'aigua cobrara l'ajuntament sociata de Tarragona.Tontos, som tontos. Lo trasvas esta mort les trampes socialistes no i el Pacte de l'Aigua d'Aragò tampoc. Jo em crec als de CiU estos no pacten amb lo PP ni beguts, si ho fant estan morts, el PSOE SI: Pactara aigua i llei electoral. Rajoy dessapreixera del mapa, els proxims pacten, va una dinada?

alferza31 ha dit...

Anònim de les 13,36

Va una dinada que CiU tornarà a pactar amb el PP ?.

Li recordo que qui va "cobrar" pels barcos carregats d'aigua (esta vegada sí era de l'Ebre) va ser l'alcalde "convenient ?" de Tarragona, el tan recordat Sr. Nadal.

I això que el transvasament està mort i enterrat, pos segons qui guanyi el proper dia 9. Si ho han de decidir el PP i CiU, tornarà a estar viu i bén viu. Va una altra dinada ?.

Ah !, i jo ni vull ni demano que dessaparegui ningú, crec que tots ténen (tenim) el seu (nostre) lloc.

Anònim ha dit...

Mira una dinada i deu sopars a que qui s'endú aigua o es un ajuntament socialista, o se la queda Aragó, no sigueu tan dogmàtic, que a mi com si vol ploure.Per cert em sembla que qui cobra l'aigua és Tarragona i amb los barcos a Mallorca va ser l'Ebre.Ni aigua nio cales. auu que tindriem per dinar i sopar.

alferza31 ha dit...

Sense intentar ser dogmàtic (això ho deixo per Mn. Rouco & cia.) crec que Aragó pot tenir alguna mena de dret (igual que les nostres Terres de l'Ebre) a utilitzar una part de l'aigua de l'Ebre.

Si per a vosté no té cap importància el que passi amb el riu, hi ha moltíssima gent que no pensem el mateix, i sabem que si torna el PP(anit ho va afirmar el Sr. Rajoy), tornarà a aprovar el transvasament de l'Ebre. I ho tornarà a fer amb el vot afirmatiu de CiU, si així convé als seus interessos electoralistes, sense importar-los un "pepino" el que pensem a les Terres de l'Ebre.

Sort que tenim a les nostres mans el poder evitar-ho, anant tothom a votar el proper diumenge.

Anònim ha dit...

VEig qu en lo d'Aragò troben resposta i no és la nova cultura de l'aigua, clar que Aragò té dret a aigua, pero no en exclusiva, que és lo que diu el pacte i té que ser respectuos amb el riu. El canal imperial porta l'aigua a més de170 Km. Veig que sap que qui ens pren l'igua són municipis governats per socialistes com Barna o Badalona i que això ho passa per alt . Dogmatic?? I tant, com ho és certa esquerra, veu la palla al ull del altre i no la viga i el pònt al seu . Torno a dir-ho un dinar i 10 sopars que qui pren aigua són governs socialistes , sigui de l'Ebre , sigui del Segre, sigui amb barcos o amb pous i el problema per als altres i tant que em preocupa el riu, el que no em preocupa com voste és la cadira dels socialistes ERc o Icv , les de ciu ja les ha perdut i ben perdudes les té.

Anònim ha dit...

Tota la vida heu/hem fet servir el riu per abocar-hi la merda i res més i de cop, s'ha convertit en la senyera de les terres de l'ebre. Una prova innequívoca de que en política tot s'hi val... si anar en contra del transvassament em dona vots, en contra; si anar-hi a favor me'n dona, a favor.
D'un temps ença a les Terres de l'Ebre, que són tortosa, Amposta i poca cosa més, no veiem res més que el riu i vinga riu. Si s'emportaren tota l'aigua a Tortosa hi hauria un munt d'aparcaments i no ens posarien tantes multes... però, a qui li convé això?.
A fer punyetes tant de riu i tanta comèdia. El que ens cal és estar a l'altura de tots els catalans en serveis, en treball i en tot, que no hi estem.

Anònim ha dit...

Ole , ole i ole ja era hora que algu digues lo que molts pensem prou comedia i més serveis, com al mon civilitzat.

alferza31 ha dit...

A mí les cadires o "poltrones" no em preocupen gens ni mica.

Jo ja tinc la meua (de cadira), davant l'ordinador, on puc dir el que penso sense embuts.

Au, sense dinades ni sopars, les millores per a Tortosa, després de 20 anys de CiU i 8 anys de PSC, ho tindreu que reclamar als que tot ho Fan Bé.

I no em sorprendria que, si per mala sort per a natros, tornem a tenir a M. Rajoy de president de l'Estat espanyol, el riu Ebre (al seu pas per Tortosa i Amposta) acabi convertint-se en un aparcament.

Sort que el proper diumenge alguna cosa farem per evitar-ho.

Anònim ha dit...

Alferza ets genial, i tant que tens la teva de cadira i la que tenies. La millor garantia que el riu sigui una merda eren el govern Sabate i el gOVERN d'ARAGO QUE MOS VAN FOTRE LO RIU. L'AiGUA L'ORGULL,IL TREN. Que mos prens per tontos carallot,No caldra trindre a Rajoy. Me vols dir que collons ha fet ZP I LOS SAPATEROS SABATERS? Si, van fer una cosa: Augmentar el nombre de pescadors de tenques i el de tenques humanes a qui mos foten lo pel, per cert lo rastre es la vostre tarjeta de presentacio. Vingua bon dinar i disfruta de la cadira i del cadirot.

alferza31 ha dit...

Anònim de les 14,27

No he entés res, apart dels insults.

Per cert, insultar ho fa aquell que no té més arguments que oferir.

I no cal escriure en majúscules per dir-ho més fort i clar.

TOTS ELS MALS DE TORTOSA SÓN CULPA DE SABATE I ELS VUIT ANYS DE GOVERN D'ESQUERRES !!! TAMBÉ DE QUE ELS TRENS DE LLARG RECORREGUT NO PASSIN PER L'ESTACIÓ !!!

Au, bona votació, i que tinguis una també bona "escatada".

Anònim ha dit...

AlFERZA, va ser Borrell qui va suprimir els trens sino ho recordes, t'ho recordo. Au bona memoria i millor manipulació.

alferza31 ha dit...

Bé, quina memòria ...

Unes vegades "la culpa" és dels de fòra, si aquests són dels "altres".
Unes altres vegades "la culpa" és dels de casa, sobretot si es tracta de Joan Sabaté.

Sempre "la culpa" és dels socialistes ...

Aixo és coherència i no manipulació ...

Au, bon diumenge !!!