30 de març 2008

CLAMORÓS RIDÍCUL. RIDÍCUL CLAMORÓS


Obres a Vilanova, fins?? Cunit o Cubelles?? Estan fent l’ interconnexió??


Les declaracions de Narcís Prats, Prats Narcís apunten cap aquí??

El nostre bloc presumeix de rigor. Cap , es a dir “cap” de les nostres afirmacions ha estat falsa . Totes i cadascuna de les dades en torn al Transvasament del Segre s’han confirmat. Ara afirmem: Les obres d’una possible interconnexió estan en marxa. La mateixa presa, el mateix error.

La vice-presidenta M Teresa Fernadez de la Vega, anunciava el veto al transvasament de l’Ebre- Segre. Tot un toc a Montilla i al seu govern. Per què??

Intentarem contestar. Primer, l’argument jurídic. Ho dèiem, és un transvasament i per tant les competències són de qui són.

Segon, un argument polític molt poderós: València i el PP. Dèiem en l’anterior post que el govern Valencià havia donat l’ordre de callar i esperar, preguntàvem com podran després negar aigua a ningú?? .

El govern ZP no ha defensat l’Ebre, s’ha defensat ell. Després d’un primer sí de la Narbona, el Govern ZP ha dit no. Instint de supervivència. Tot transvasament important té que ser aprovat al Congres dels Diputats. Montilla i els seus socis han posat a Zp en un compromís certament perillós. Una votació al Congrés dels diputats a favor d’un transvasament de l’Ebre–Segre hagués mobilitzat milions de valencians i murcians. Un dirigent del PP hem deia si ho fan tindreu tres milions de manifestants a Vinaròs. Zp hauria fet malbé la legislatura abans de començar. Ha dit no; pura supervivència.

La imperícia, la incapacitat d’ICV i Montilla fica en perill qualsevol altra iniciativa incloent la interconnexió.

Quina paradoxa la força del PP , ha salvat el Segre.


La irresponsabilitat del tripartit clamorosa, inconscients, desinformats, mal aconsellats poc transparents. Cap noticia: És el tripartit.