24 de febrer 2008

SI TU NO HI VAS, ELLS ES QUEDEN.

Campanya electoral. Hem estat a la carxofada d’Amposta. Bon ambient, com sempre. Tothom, estava tothom, tos els partits aprofitem aquest actes per fer campanya. Tinc la sensació que en el tu a tu, que amb el contacte amb la gent guanyem... Imma Juan i Salvador Pallarès van de taula en taula. Joan Roig, Manel Ferré, Arlet i jo mateix trobem amics i saludats a cada pas. Ens donen ànims, bon ambient.

Tot i això, ens preocupen l’abstenció i la bipolarització. A parts iguals. Comentem l’anunci de PSC PSOE, el que s’ha fet més o menys celebre, "famosete”. L’haureu vist. Aquell que es basa en la pel·lícula de Quentin Tarantino, “Reservoir Dogs”. Es un cartell que amb fons roigs, destaca les figures negres dels dirigents del PP, amb una negra i llarga ombra. El lema diu SI TU NO VAS ELLOS VUELVEN. Efectiu, un cartell polèmic però efectiu. Demagògic? Només explica una part de la realitat. Vista des de Catalunya, l’abstenció té una segona i definitiva lectura. El negatiu de la mateixa foto.

Jo proposo un altre cartell que complementi a aquest, també inspirat en Quentin Tarantino, Un cartell amb fons negre i unes figures en roig, amb vestit roig, corbata roja i els rostres de Zp i el Tripartit, Montilla, Saura , Ridao. El lema?. SI TU NO VAS ELLS ES QUEDEN. No penjo cap imatge a l’espera que algú em faciliti la proposta de cartell aquí suggerida. Prometo publicar-la.´

És cert, hem de estimular la participació a Catalunya, hem de trencar la bipolarització. Perquè SI TU NO VAS: UNOS VUELVEN I ELS ALTRES ES QUEDEN. Per fer que uns i altres respectin Catalunya, només hi ha una opció. CIU.

Consell de Tarantino...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo us en suggereixo un atra de proposta de cartell:

En primera plana es veu a un Duran i Lleida amb una chupa de cuiro i una texana sense manigues a sobre amb una creu gamada tatuada al pit nu que se li desdibuixa entre mig de la chupa desbotonada que, amb una cresta punki pintada de color rosa fosforito, te un peu (enfundat en una bota militar) damunt d’un immigrant subsaharià que resta a terra immòbil i que, amb un puny americà a la ma dreta, assenyala amb l’altra a l’immigrant tot dient: AQUI NO HI CABEM TOTS!!!. De fons es perfilen les siluetes de molts caps d’entre els quals brota un clam a l’uníson: MAS!! MAS!! MAS!!

Aquest cartell no està inspirat en Quentin Tarantino si no en la crua realitat.

Demagogic? No més que tota la verborrea enverinada que deixeu anar vosaltres amb articles com aquest. Quin tarannà que teniu!! I això que sou Senyors diputats que si no ...

Anònim ha dit...

Es l'hostia, certament hin ha qui es creu que ells poden fer cartells de Quentin Tarantino i els altres no , l'anterior post no te veri, te delicte es una demostracio del que pot fer l'esquerra si la deixes si podien , tancarien la gent a la preso l'arxipeleg GUlag es un fet:Veri? MIreu l'anterior post , repaseu els blocs de tots els senadors , militans i simpatitzans d'esquerres i compareu, alloi no hi ha vetri hi haq perill , hs'anuncia Siberia. Aqui al menys hi ha una miqueta de creativitat

Anònim ha dit...

Per creativitat la del comentari primer. Si dibuixa tan bé com descriu el cartell podria treballar a el jueves. Això si potser li segrestarieu la revista també.

Anònim ha dit...

Segons he anat veient, en aquest bloc s'ha tractat molt extensament sobre l'immigració i dels problemes dels musulmans, i poca gent, ha gosat de fer un comentari. S'ha parlat de Pakistan, del dret de les dones, de Rusdie, Chaib, i no heu comentat res.

Et recomano que et dones una volta per determinats pobles del territori, per a veure si caben més immigrants o no, ja que hi ha municipis que estan comneçant a tenir greus problemes amb la immigració.

I et felicito, ets un autèntic home (o dona) d'esquerres: Te saps la teoria, però no tens ni idea de com aplicar la pràctica. I el que tu digues és el que val, ja que tens la raó suprema. Segueix així, i arribaràs molt lluny!

Anònim ha dit...

La revista el Jueves no la va segrestar ni CiU , ni ningu que se li paregui . La van segrestar els poders que pertoquen a Una Espanya regentada pel Valid Zapatero. O no Sabeu qui i que governa i on son les competencies?. Au que al final , CiU va matar Kenedy i el Gulag el va inventar Duran.

alferza31 ha dit...

Que ja s'ha jubilat en Madí ???.

Si és així, podeu demanar ajuda a les "gallines" ...

Anònim ha dit...

AlFerza : Per molt que s'esforcin no poden arribar a la ignomínia teva ni de Zaragoza. "O sea que" PSC pot fer el cartell de Reservoir Dogs pintant als altres com vol i no és pot fer una replica? Sou l'exemple de com enteneu la democràcia. Privilegiats que no volen perdre privilegis No és veritat que sou d'esquerres sou la dreta dictatorial Nomes teniu el nom lo altre com la falange. Paraula de Tarantino.

alferza31 ha dit...

Anònim de les 9,57

A on he dit que no podeu fer els cartells que us doni la gana ???.

A on he insultat jo ???. Mai he parlat d'ignomínia ni de cap cosa pareguda...

T'ho hauries de fer mirar. I si vols parlar de privilegis i privilegiats, mira prop teu...

I si vols parlar de la dreta, mira prop teu...

Per cert, jo no sé què és això de la falange. Potser tú sí, per pròpia experiència...