05 de febrer 2008

Primer comentari a "Política Ebrenca"

Durant l'ebrebloc, va sorgir una proposta per a crear un bloc col.lectiu dels polítics ebrencs: http://www.politicaebrenca.blogspot.com/ . Ebrediputats ha fet el seu primer article en aquest bloc, i esperem que puguen haver molts comenaris i que funcioni durant molt de temps.

Com es tracta d'un article introdutori, us el publiquem aquí també:

La Vegueria .com

A l’Ebrebloc, la trobada, Jaume Forcadell va parlar d’un bloc conjunt de tots els polítics de l’Ebre. Una bona idea, pare que té en l’amic Manel Zaera. Un espai de trobada, de diàleg, de construcció de realitat ebrenca a traves d’un espai virtual.

La creació de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre, va ser un important. Pas camí de la Vegueria. Vaig ser el primer Delegat, i vull ser Diputat de l’Ebre. Ja sé que el camí és llarg i feixuc, precisament per això penso que iniciatives com les de l’amic Manel Zaera valen la pena. Si volem ser, cal començar per ser, per exercir, per crear espais de “Vegueria”. I aquest n’és un. Important? Depèn de natros. Avui els espais virtuals determinen i creen realitats tan metafísiques com físiques. Amb aquesta voluntat escric aquest primer article, d’un bloc que en el meu ideari és una Vegeria.com.

Gracies Manel per la iniciativa i per l’oportunitat.


F Sancho (ebrediputat)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan he llegit sobre aquest iniciativa m'ha vingut a la ment un article que vaig llegir al bloc d'Antoni Vives, referit a la política catalana, traslladem-ho a les nostres terres. Deia així:
"Ara ens cal política i cal que els polítics ens hi posem de debò. Ara cal que ens adonem de la importància d'anar plegats, de la força que fem tots junts... la clau de les primeres passes cap a l'èxit és la unitat d'acció.
Ens cal, doncs, una política nova, que posi els objectius nacionals davant de tot, que posi els interessos personals, els que siguin, al servei dels interessos de la pàtria; prou intel·ligent per enfrontar-se amb possibilitats d'èxit amb una maquinària que lluitarà fins al final per ensorrar-nos, per dividir-nos. Ara tenim esperança; ens cal política!"