12 de febrer 2008

EUROMED, REGIONALS


Al·lucino amb el to i el contingut de la resposta dels grups del Govern a la intervenció de Josep Lluís Cleries, al sí de la comissió de Política Social. Josep Lluís és un diputat d'un rigor reconegut, quan parla de dependència té contrastades les seves afirmacions. Com sempre un tres contra un i perd la gent.
Continuo amb el treball parlamentari, preparo una proposta de resolució que dema es veurà al sí de la comissió de PTOP. La proposta insta al govern a" dur a terme les accions necessàries davant del Govern de l’Estat relatives a augmentar el nombre de trens del corredor del mediterrani amb parada a les estacions de Terres de l’Ebre per tal d' adequar l’oferta a una població que ha experimentat un notable creixement. Aquest increment hauria de ser immediat en els intervals horaris amb major demanda insatisfeta".

Ni rodalies sóm, volem que siguin conscients de la manca de servei a Terres de L’Ebre, volem recordar la reivindicació de l' AVE i Euromed. Volem recordar-los les seves reivindicacions, les d’ells, però també nostres. Volem fer palés que governen allà i aquí. No tenen excusa. Em diuen que han presentat esmenes rebaixa’n un xic la reivindicació. Ja anuncio que aceptarem l’esmena per tal d’aconseguir una votació unànime. És el gen convergent, primer la gent; després la política. Esperem facin cas de la resolució i del Parlament. Demà la votació avui la primícia.