25 de setembre 2007

PROPOSTES I APOSTES.


Hem reivindicat, repetidament l'acceleració de les obres de la variant de l’Aldea i la gratuïtat del peatge mentre durin les obres. També hem reivindicat que el diferencial de l’inversio prevista per l’Estatut i la pressupostada a l’estat es dediqui al rescat de peatges. És més, el fixà el percentatge d’inversió d’acord amb l’aportació de Catalunya, és una exigència de CIU, resultat del pacte Mas – Zapatero.

Veiem amb alegria, però amb molt escepticisme com càrrecs dels partits al Govern reivindiquen, ara el rescat i alguna tímida gratuïtat. Tenim la sensació que és un brindis al sol, per acontentar la clientela. Tenim la quasi seguretat, la intuïció que quan els ho proposem votar al Parlament ens deixaran sols. Com ens van deixar, quasi sols, a l’hora de votar i defensar aquest Estatut que ara els hi dona pressuposts i discurs.

Presentarem, al Parlament proposta de Resolució per garantir la gratuïtat del peatge de l’Aldea mentre duri l’obra de la variant. Què creieu que votaran els partits del Govern? Què creieu que acceptaran a Madrid, els partits del govern?. S’accepten apostes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"Rien ne va plus", o sigue, que us tornareu a quedar sols. Millor dit, els ciutadans de les terres ens tornarem a quedar sols.