05 d’agost 2007

HAMILTON & ALONSO:



Formula I:
Gran premi d’Hongria. Guanya Hamilton , després d’una decisió dels despatxos, que arrabassà la pole a Alonso.

Els comentaristes espanyols no discuteixen ni la legalitat ni la legitimitat de la victòria, discuteixen les formes, consideren que esta en perill l’essència de l’automobilisme d’alta competició. No, aquestes formes no em són simpàtiques.

Per altra part Alonso em resulta un pel o un molt prepotent. Tampoc m'és simpàtic. Com sóc un xic polític, no puc evitar assimilar-ho amb el panorama polític propi i penso en la sort de ser perifèric mediterrani i tenir més opcions per triar. De sobte em veig pensant: Qui seria Alonso i qui Hamilton? PSOE- PSC O PP? Penso tant si val, és un problema espanyol, aquí l’important és qui els pot fer ombra, qui pot fer canviar el panorama.

En fi, lectura catalanista i propera a Ferrari . (Ho sento per Robert).

2 comentaris:

Robert Bellaubí ha dit...

Qui és del PP i que és del psoe? El que està clar que tot i que no m'agrada cap dels dos, un d'ells em cau tan malament que voldria que guanyés l'altre, o que almenys vaiguen igualats.

Jo em decanto per la serietat dels Ferrari, amb la seva experiència, la seva conducció, la manera de comportar-se a la pista i la seva professionalitat. Sóc de Ferrari i de Convergència, hi ha similituds?

Anònim ha dit...

Pot ser,Alonso-PP?? pot ser. Hamilton trampos- PSOE ?? Pot SEr. Ferrari mediterrani, ple de dubtes
Ferrari-CIU?? Pot ser, o no, ves a saber. Ja veus tot molt convèrgent.