22 d’agost 2007

EL CASAL TORTOSÍ.


Reials Col·legis
Jordi Angelats em va fer arribar l’invitacio del casal Tortosí , per fer de Tenedor a l'acte de proclamació de les pubilles i pubilletes a festes de la Cinta.

El casal el configuren 12 entitats, de tot tipus, l’acte l’organitzà Cantaires de l’ Ebre Delta; presentà, Conrat Duran un professional com la copa d’un pi, sobretot una excel·lent persona.

Va ser un honor, un orgull. Les entitats que conformen el Casal són un exemple de voluntat de ser, de treball i d’orgull, d’orgull i estima per la ciutat i el territori.

Vaig felicitar a les pubilles i pubilletes per l'honor de representar Tortosa i les entitats a festes de la Cinta, per representar aquesta voluntat de ser, aquest orgull de ser tortosí i de Terres de l’Ebre. Aquest orgull i voluntat de ser el necessitem, el necessitem els pobles i el necessita el País. Necessitem el ressorgir de les nostres ciutats. Necessitem una Tortosa forta i orgullosa del que és i del que vol ser . Volem sentir-nos orgullosos de Tortosa , ho necessitem.



Els pobles necessitem el ressorgir de les nostres ciutats, el ressorgir de Tortosa, l’orgull dels tortosins i l’orgull de Terres de l’Ebre. Sense aquest ressorgir no podrem ser el que volem ser.
L’orfeó Tortosí ens va regalar el pasdoble Tortosa i Cantaires l’himne Tortosí. Tot un símbol d’una segura esperança. Felicitats a les pubilles i pubilletes. Bones festes de la Cinta: Orgull i renovada esperança.

3 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Amb tots els respectes, heu confòs el Casal Tortosí amb els Reials Col·legis.

Ebrediputats ha dit...

Gustau , la imatge és del Reials Col•legis cert, l’altra de la Verge de la Cinta. Volíem una imatge de l’orgull , el passat i .. el futur de Tortosa. Varem dubtar entre la Catedral i els Reials Col•legis, no la del Casal. Volíem també un símbol del casc antic. Tens raó teníem que clarificar la imatge que és confon amb el títol . Gracies per l’observació.

Ebrediputats ha dit...

Si et fixes, si us fixeu , al post Castell de Peralada varem fer el mateix, la imatge no es el que diu el títol, no és el Castell de Peralada és Sant Pere de Rodes, símbol del passat de l’Empordà i atractiu turístic del Port de la Selva.