06 de juliol 2007

UNIÓ DE JOVES ESCOLA D'ESTIU A L'AMPOLLA



El joves d’Unió fan al seva escola d’estiu a l’Ampolla recuperant així una vella tradició, de l’època en que Toni Castellà era un xic més jove. Ara, la tradició s’ha recuperat de la ma de la Diputada i presidenta dels joves social- cristians Titon Lailla. Està prevista la presència de Duran i Lleida, el dissabte al matí dictarà una conferencia i compareixerà davant la premsa.

L’ambient de l’escola aquesta tarda era francament alegre, com sempre. Rafel Tomàs regidor d’Unió a l’Ampolla ens manifestava la seva il·lusió en torn a l'acte, i es mostrava convençut de que els treballs i conclusions de l’escola així com la intervenció de Duran i Lleida tindran un contingut important, tenint en compte el moment polític. Sort Joves, sort Titon, sort Rafel.

3 comentaris:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Falta una foto del public assistent, sempre he tingut curiositat respecte Unió de Joves.

I la foto d'en Duran amb una estelada roja... curiosa, sobretot quan ell diu que el seu projecte no és una Catalunya independent.

Aix...

Anònim ha dit...

El public assistent, són joves normals uns 50, ni pijos ni progres, impressiona el nivell i rigor dels seus discursos. Cap concesió a la frivolitat de cap signe. Duran ?? amb una estelada roja?? és cert però ell no és jove.

Anònim ha dit...

joves de 50?? ja em cuadra si es tracta d'Unió