11 de juliol 2007

l'ALDEA: VOLEM LA VARIANT I GRATUÏTAT DE L'AP-7



Ja fa molt temps que CIU ha reivindicat la variant de l’Aldea, els nostres regidors a l’Aldea, els nostres càrrecs al territori ho han fet. També ens consta, d’altres forces polítiques s’han manifestat en el mateix sentit. El dia 7, ebrediputats manifestàvem la nostra solidaritat amb la mobilització, el mateix dia 9 i respectant el protagonisme i l’iniciativa dels aldeans expressàvem la voluntat de sumar-nos a les manifestacions, si calia. Hem rebut un comentari de Gustau Moreno, hem vist les aportacions de Manel Zaera i de La Marfanta, estem amb tots dos d’acord. Molt d’acord. El nostre respecte i apreci. Com ells diuen, creiem que Terres de l’Ebre precisa que tots actuem com un lobby per reivindicar infraestructures.

Hem preparat, conseqüentment, una proposta de resolució que traslladem al Parlament de Catalunya, creiem que ens toca com a Diputats de l’oposició. També traslladarem la reivindicació als Ajuntaments de les Terres de l’Ebre. Esperem que l’ebresfera, se'n faci ressò. Esperem suggerències, crítiques i aportacions per tal de millorar l’esforç, les iniciatives i els resultats....”natros”, jo també vull la variant i la gratuïtat de la AP-7.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona proposta, ara bé, els que hem vist el debat per la tele esta tarde, i ehm escoltat el conseller Nadal, no sóm gens optimistes, ja que este home està més de baixada que d'un altra cosa.

Molt haurien de canviar les coses per a tenir inversions a l'Ebre, i pel que es veu, de moment no fan ni la intenció.