26 de juny 2007

TERRES DE L'EBRE UN TERRITORI KLEENEX




Els Ebrediputats, hem presentat una proposta de resolució sobre el desdoblament de la N-420, de l’EIX de l’EBRE (C12) fins el port dels Alfacs i de la C43 entre Gandesa i Benifallet. La intenció era traslladar al Parlament la proposta del Consell Econòmic i Social. Sóm conscients que el Govern Valencià ens porta la davantera i vol fer baixar la connexió de l'anomenada autovia de l’Aragó fins Vinaròs. El Govern Valencià concreta i ofereix. El nostre divaga i ajorna. Hem escoltat als líders dels partits i als representants del govern tripartit, prometre i “reivindicar”. Era molt important que el Parlament avalés la posició del Consell econòmic i Social, que es posicionés front la proposta del Govern Valencià. Han votat en contra!!!! I el que es pitjor, han presentat una esmena (la publiquem), ambigua, impresentable, se’n foten del territori a la cara. Amb absoluta impunitat, saben que fora aquest bloc, la denúncia es pararà. Pel tripartit sóm un territori kleenex, pels seus aliats també. Usar i tirar.



La resposta de CIU va ser contundent: Reproduïm del diari de sessions.
Sí . moltes gracies. No acceptarem aquestes esmenes. Si em permet, senyor president- i em sembla que pot ser interessant per al conjunt de diputats............................llegiré la literalitat de l’esmena que ens presenta el tripartit diu: El Parlament insta el Govern a:
1 Establir les mesures necessàries per tal que en els projectes que contempli la futura connexió de l’autovia d’Aragó fins el corredor del Mediterrani s’aprofitin els corredors naturals entre ambdós territoris”
2- Així mateix, i en aquest àmbit, treballar per obtenir una acció concertada entre les administracions de l’Estat i la Generalitat que permeti garantir aquesta connectivitat”.
“Absolutament res. Es a dir, això és una declaració de voluntats absolutament vaporosa. A nosaltres ens agrada la intervenció de l’il·lustre Dolors Lopez en el sentit que explicava coses, però es que la seva esmena no explica absolutament res., no concreta res. I vostès tenen un problema. És a dir, el problema quin és?Que, això que demanem nosaltres literalment ho han demanat els ens locals de la zona,ho ha demanat el seu Delegat del Govern- El Delegat del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre-, ha demanat el consell econòmic i social de les Terres de l’Ebre...............Al final la gent no entén és que en un lloc es diu una cosa i en altre es faci exactament el contrari”...........
Van votar en contra tots els grups del tripartit: ERC , PSC, ICV.



Per tant València i el seu Govern tenen tots els números de guanyar la batalla , perquè al tripartit li va bé... La gent si que entén, entén que per ells Terres de l’Ebre sóm un territori Kleenex d’usar i tirar. Sóm la veu que clama al desert, ni lobby per les infraestructures, ni denúncia pública. Als pocs lectors del bloc una pregunta: Us imagineu si fós un govern de CIU qui ho fes??. Que no ens enganyen més : Aquí prediquen, allí pasturen. El PSOE té bons servidors, Terres de l’Ebre no, Catalunya tampoc.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És acollonan!! En 24 de govern convergent no s'hau preocupat pel Territori i el seu desenvolupament i ara us esguinceu les vestidures. El que m'estranya és que sapigueu on queda Gandesa i la Terra Alta.

Anònim ha dit...

crec que es van fer moltes coses en els anys de govern de ciu. Algunes de les que van començar, el tripartit encara les té per acabar. I d'altres que ciu va aconseguir, el tripartit les ha llevat o empitjorat (sanitat, transports, educació....

Per cert, a part de vendre fum, que ha fet el tripartit a terres de l'ebre en materia d'equipaments, serveis i infraerstructures que no estigués iniciat per ciu?????

Anònim ha dit...

I lo del PHN qui ho va votar a Madrid, lo tripartit?

per si no ho saps això aniquilava directament mig TTEE

per CiU no som kleenex, som Dodotis (ens envien a la merda)

Anònim ha dit...

Sou patetics, sou l'esquerra real la que kuan governa no fot res de res i acusa als altres dels seus fracasos. on collons esta l'aigua?? que tenia k baixar pel riu i les solucions al Delta i les peles i les infrastructures. No mos tracteseu com crios CIu Va fer u no va fer , peró tot lo k conec, bo i dolent troba l'origen amb CiU.Crec que mos vau enganyar.

Anònim ha dit...

Pregunteu a Artur Mas i a Felip Puig si els va tremolar el pols a l'hora de sentenciar lo Delta,

els bons com Pujol i Duran ja ho van advertir pero els barceloninquets xulets de turno s'ho van fregar per alli baix...

Anònim ha dit...

que CIU no va fer , pos jo crec que va fer molt , no recordeu com era tot , consultoris, instituts l'autovia l'eix de l'Ebre i els pobles Amposta, Ampolla, Perello ametlla governats per CIU són en molta diferencia los més ben governats. Compareu, soc ampollero iestic orgullos de meu poble i del meu alcalde i si que conec traidors pero no són ni de l'Ampolla ni de CIU.Compareu, compareu..qui es preocupa dels pobles i del territori deu ser Sabater, l'ex de Tortosa o Castello l'ex de roquetes

Anònim ha dit...

tins raó xiquet,

los de CiU tame van invertar lo foc i la penicilina,

mon iaio no va poder anar a estudi perque no governava CiU...

ara que no governa CiU tornarem a anar en carro, no?

Anònim ha dit...

no tornarem a anar en carro, però anem igual de lentos, o cap atras com los crancs