01 de juny 2007

AMPOSTA IS NOT ESPANYA.CATALUNYA IS NOT MONTILLA.


Ara, encara ara, puc mirar-me un moment el bloc, repassar els comentaris. Agraeixo moltes de les aportacions; vull agrair especialment la de Manel Zaera, com és habitual en tots els seus escrits, el respecte, el to moderat acompanyen raonaments interessants. Zaera ens feia veure que si bé era cert que quasi ningú havia predit els resultats de Tortosa, pocs havien estat crítics amb Sabaté, ell al seu bloc sí que havia fet crítica, no només d’Amposta, també de Tortosa. És cert, naltros dèiem “quasi ningú”, també la Marfanta ho va fer, és just reconèixer-ho.

Em crida l’atenció l’anàlisi d'ERC a Amposta, on creuen que el PSC, el festeig del PSC els ha restat possibilitats. Resulta curiós per part d'una candidatura encapçalada per una ex-consellera d'un govern tripartit, liderat pel PSC. Em comentava un jove ampostí: com pot preocupar-li el festeig a qui a viscut un concubinat? (Polític, s’entén). Afegia, deu ser que com el candidat es diu Espanya, a una independentista no li agrada, clar que si bé és cert que Amposta is not Espanya, també és cert que Catalunya is not Montilla. Dissimularan tot el que vulguin, faran declaracions, Portabella testimoniarà el que sigui, però al final veurem pactes contra CIU a molts llocs, no han après la lliçó o els agrada el concubinat. Per a ells Amposta no, però Catalunya sí que és Espanya, perdó volem dir sí que és Montilla i la gent ja sap que votar ERC és el mateix que votar PSC- PSOE, excepte quan CIU té prous vots. A les pròximes eleccions generals recordeu-ho, votar ERC serà votar Montilla- PSOE. CIU com a Amposta, Tortosa, Terres de l’Ebre i molts altres llocs esdevé l’únic àrbitre possible, al que volen fer desaparèixer aquells als que no els hi agrada la moderació de l'àrbitre.

A molts, el que no ens agrada és el to crispat, el frontisme que està impregnant tota la vida política aquí i allí.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

kurios, ahir deieu lo de ERC is PSOE i avui el Portabella diu ke ells no són la marca blanca de PSC, perk ho desmenteix? ke collons són?.

Anònim ha dit...

Tantes alabances al PSC, miau !!!
No sirà que ara la consigna és deixar de costat ERC, degut a un atac de "cuernos".

Anònim ha dit...

Noo si els d'ERc s'han venut un altre cop al PSOE exemple diputació de lleida, lo del Portabella és cortina de fum per amagar les vergonyes

Anònim ha dit...

A vore si ara ERC no podrà pactar en PSC enlloc a perill de ser acusat "d'altra traïció" o espanyolisme. CiU també governa en molts ajuntaments amb el PSC o inclús ICV, i aquí són pactes legítims? Això no són pactes veritablement antinaturals?

Anònim ha dit...

Noo ERC pot pactar amb ki vulgui però lo normal seria respectar el més votat, si sempre pacta amb PSC PSOE, podem opinar o no.. i clar si hasta POrtabella s'excusa de ser la marca blanca de Psc deu ser per algoooo...

Anònim ha dit...

Si sempre pacta amb el PSC? Podriem fer un scanner municipal de Catalunya a vore en quants ajuntaments governa ERC amb CiU.

El partit més votat? Podriem mirar en quants Ajuntaments governa CiU sense ser el partit més votat, inclús pactant amb ERC (doble contradicció vostra pel que dieu)

Anònim ha dit...

Per aquesta regla de tres votar CiU és votar dretes i per tant donar força al PP,

Quí a pactat la diputació amb el PP?

Quí es ven a Rajoy a canvi d'un ministeri?

Quí va governar en Aznar?

Qu´va votar a favor del PHN?

per l'amor de Deu, una mica de dignitat i que la gent vote lo que li rote la gana

Gustau Moreno ha dit...

Un aclariment: jo no em considero crític amb Sabaté (com a responsable de La Marfanta), sinó crític amb els defectes de la seua gestió, de la mateixa manera que també critico les mancances dels altres governs, siguin del color que siguin.