25 de maig 2007

MÉS QUE ORGULL; DIGNITAT


Hem rebut quatre comentaris al nostre escrit, referit a Ginestar, a l’actitud de CIU. Tots quatre desqualificadors, diriem més, embrutidors. Estem en plena campanya i les hormones fan estralls, ho entenem però no ho compartim. La direcció de CIU, va en un primer moment escoltar i donar suport a un militant, la presumpció d’innocència encara ara és vàlida, fins i tot d'altres l'apliquen.... per fets jutjats. Vells vicis, noves idees?
Quan vàrem poder veure les famoses imatges, la reacció va ser exemplar. Fèiem una petició no escoltada: que tothom fes el mateix amb les mateixes pràctiques. Per cert, on es practicarà disciplina urbanística? A qui correspon, practicar-la?

El Cpide diuen? Durant tres anys varem reclamar un cabdal ecològic i no deixar la clau del riu en mans de la CHE, vàrem reclamar la derogació del pacte de l'aigua d’Aragó. Vàrem parar qualsevol pla i de retruc varem parar el trasvàs (mai es reconeixera). Avui la clau del aigua la té Aragó i ja parlen d’un cabdal adaptat a les necessitats politiques i hídriques dels governs d’un determinat color. El Delta agonitza i li preparen l’eutanàsia. Orgull i dignitat.

Cap dels anònims entra al debat del panorama dels milers de pancartes a pobles petits on mai s’havia vits tanta despesa electoral, insistim veient el paisatge, la frase de Maragall. “Vostès tenen un problema” cobra una inusitada dimensió, la suposada superioritat moral de l’esquerra esdevé pancarta estesa, despesa quantificable, demagògia en banderola. El to dels anònims certifica la profunditat del problema, volen fer-nos oblidar que magatzems agrícoles, casetes de camp n'hi ha a molts llocs, però només es denuncien els que convenen al poder dels nous rics. Ens agradaria que en tots els casos s’actués igual que CiU, sense complexes ni partidisme , sense buscar excuses.

No és així, ja en tenim experiència. Per això sentim més que Orgull .Reclamem dignitat a tothom.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Dignitat no en teniu gens.Quan lo poble cridàva volem polítics dignes, vatres mos venieu lo riu.Ara mateix teniu una colla de corruptes amb molt d'orgull dins les vostre files.En això s'en diu tenir dignitat?
Feu-so mirar i lo que heu de fer és tenir humilitat.
CIU a les TERRES DE L' EBRE NO EN TINS DE DIG.....!!

Anònim ha dit...

Orgull!!! tenien la gent que van anar a lluitar i defensar el seu territoi a Barcelona, Madrid i Brusel·les,

Vergonya!!! haurien de tenir els butiflers que van pactar amb el PP d'Aznar

Anònim ha dit...

Dignitat!!! haurien de demostrar els dinosauris polítics de CiU per deixar pas a nova gent

Anònim ha dit...

El CPIDE de Sancho, Fabra, Imma, Joel, Juanito i Maset només va deixar deutes... no eganyeu més a la gent, tingeu DIGNITAT!!!

Anònim ha dit...

Sancho pero si tu vas enchufar a més de mitja Delegació, i a la Merce Miralles li va faltar temps per fer-se la plaça quan era Delegada... quins collons!!

Lo que heu de fer és treballar i no roba més la suor de la gent del delta

Anònim ha dit...

Si, si ,si però el dia 27 mireu els resultats i veureu com continua guanyant CIU a la majoria dels Ajuntaments.

Anònim ha dit...

És l'únic que us importa, guanyar i seguir xupan cadira,

lo que hauriem de vore és com deixeu la pell per la gent del territori i no com ompliu les carteres

Anònim ha dit...

No sou justos,

Roig, Sancho, Imma, Carmelo..etc
sempre han defensat lo seu negoci,

igual com qualsevol que cada matí es lleva per guanyar-se la vida,

o es que os penseu que hi ha gent caritativa que fa coses sense interessos?

Anònim ha dit...

Hi ha gent que està nerviosa? PArlem de xupòtpteros? parlem del forat de l'idece? parlem d'on estan ara aquests polítics que deien que s'havia de salvar el Delta? Potser o deien per les cadires? Potser els socialistes i esquerra tenen dins a les seves llistes gent d'altres partits QUE TOTS SABEM que estan per aprofitar-se econòmicament?

L'orgull se sent, i les paraules se les emporta el vent

Anònim ha dit...

Em sento ORGULLOS!!! de no tenir res a veure en la gent de CiU

Anònim ha dit...

totalment legítim, però tu o alguns dels del teu partit no podran mirar a algú a la cara i dir-li: "no us vam enganyar" quan parlaven de defensar el Delta, perquè ara que gvenren, del Delta no se'n reorda ningú. PATETIC. PEr cert, no sé de quin poble seràs... però si és de les Terres de l'Ebre, segur que guanyarà CiU, així que no et deprimeixis molt, ok?

Anònim ha dit...

Sóc de Ginestar...

Anònim ha dit...

Sóc de Deltebre

Anònim ha dit...

Sóc de l'Aldea

Anònim ha dit...

Sóc de Camarles

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc de tots els poble de les terres de l'Ebre, inclús els que no ha guanyat CiU, val? Quin sectarisme hem de veure pel món...

Anònim ha dit...

Molt soroll però CIU ha guanyat sempre a les Terres de l'Ebre i ara també.