20 d’abril 2007

ADIF; RENFE: FANTASMES I FANTASIES

El conegut polític conservador del PSC-PSOE Joan Ferran, pontifica en vers als traspàs de Renfe rodalies, dóna crèdit a Mercè Sala, a interessades interpretacions en torn a una sentència; obvia les declaracions dels ex-consellers Cullel i Molins, del propi President Pujol desmentin-ho.

En el cas de polítics molt experimentats en manipulació, sempre és millor veure el que fan que no el que diuen. Ferran com bon conservador en lloc de treballar per solucionar les coses i aconseguir el traspàs de Rodalies, prefereix carregar les culpes a altres. Un fantasma recorre Catalunya, és la desconfiança, la falta de credibilitat de polítics com el senyor Ferran, que sempre sentencià contra CiU. Quina credibilitat té? No era dels que deien “OTAN d’entrada no”. “Crearemos 800.000,00 mil puestos de trabajo” o “100 años de honradez”. Deu n’hi do quin flat. L’aparell de propaganda del PSC-PSOE és potent, la capacitat de manipulació de Ferran limitada, la realitat tossuda. Ara no necessitem ni propaganda, ni manipulació, necessitem traspàs de Rodalies, solucions per l’aeroport.

Ferran (i el PSC) no té solucions, no sap com fer-ho, per això dona la culpa als altres. Amb aquestes actituds el problema seguirà existint. No vull perdre més temps, sé que no convenceré a Ferran, els carques són així. Val més seguir treballant per aconseguir el traspàs de Rodalies, l'aeroport i una bon manteniment de les infraestructures, no trobeu? .

1 comentari:

edt ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.