19 de març 2007

I AQUÍ ESTEM!!!




Aquets diumenge vaig compartir la lectura de La Vanguardia amb uns quans diputats, ex-diputats, amb una colla d’amics, adscrits i no adscrits : Tots varem coincidir en la gravetat dels fets, però a ningú li va estranyar; tothom sap quin pa si gasta .

Vam comentar anècdotes en torn a la premsa, a subvencions, a l’actitud sectària en torn als Ajuntaments i a gent que sap que el “te vamos a joder, os vamos a joder” no és una exclusiva concedida a Barbeta. Hi ha més d’un a aquest país que l’han portat al dentista. Tothom sap el poder i la força d’intoxicació mediàtica del autodenominat progressisme d’esquerres. Aquest era el resum, l’opinió majoritària, l’evidència interiorizada de tots nosaltres .

Algú va dir: ho negaran, un altre va contestar: No!! seria la pitjor indignitat. Un altre: No els coneixes!!.

He vist la reacció de denúncia, important, no podia ser d’altra forma, tot i que m’ha faltat alguna veu: Deuen estar al dentista o ves a saber. M’ha emocionat Jordi Juan amb el seu “I aquí estamos!!”.

M’indigna la reacció del President de la Generalitat, m’indigna el que vulguin ficar en dubte a Barbeta, que vulguin començar a “joderlo”, robant-li la credibilitat de bon periodista que té. Barbeta i La Vanguardia, tenen més credibilitat acumulada que Bolaño, Zaragoza , Montilla i tot el PSC- PSOE junts. No podran, per si de cas,volem com Jordi Juan dir:..... I aquí estem!! Sabem que Barbeta té raó, perquè és un periodista que s’ha guanyat la credibilitat i la confiança, perquè és Barbeta i perquè no necessita mentir per imperatiu polític. I ho sabem perquè els coneixem, encara no prou però els coneixem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tots a signar el manifest!

http://bolanyogate.blogspot.com