11 de febrer 2007

Servei de Ginecologia a la Terra Alta

Els ebrediputats de CiU insten al Govern que es torni a instaurar el servei de Ginecologia als pobles de la Terra Alta.

Resulta inexplicable, i encara ningú ha donat una explicació, que l'Àrea de Salut hagi deixat de donar aquest servei a la Terra Alta. Serà que prestar serveis de Ginecologia a Gandesa o a altres dels municipis comarcals no és ni d'esquerres, ni progressista, ni té res a veure amb la ditribució territorial...

Per això, des d'ebrediputats hem presentat varies iniciatives:

Preguntar a l'Executiu quants dies de l'any 2006 va estar en funcionament el servei d'atenció ginecològica del CAP de Gandesa, i les previsions que adoptarà el Govern per tal de garantir la continuïtat aquest any.

Presentar una proposta de resolució instant al Govern a continuar aquest servei a l'Àrea Bàsica de Salut de Gandesa, procedint a la contractació i reincorporació dels professionals necessaris per garantir un servei d'acord amb les necessitats de la població, i garantir la continuïtat de tots els serveis assistencials necessaris a la comarca.







Ebrediputats publicarem la resposta tan aviat la tinguem!

1 comentari:

Carmen ha dit...

el tripartit ha eliminat gines, ara les revisions teles fan als tres anys , molt de canvi de sexe i pokes revisions ginecologikes, social, no pijos són uns pijos domes kal veurels.