21 de febrer 2007

ATENCIÓ!!!: del PSOE AL PP i de la "LOAPA" al "PALO"

En el següent enllaç podreu veure el document que ha fet el PSOE: "Manifiesto Autonómico - mayo 2007 "UN NUEVO IMPULSO A LA ESPAÑA DE LAS AUTONOMÍAS". Aquest document és, com podreu apreciar, un atac frontal contra els nacionalismes i una involució autonòmica en tota regla.
En el mencionat document podem veure perles com aquesta, a la pàgina 6: "la idea de España que proponemos no es un nuevo modelo de Estado sino ahondar en las propias raíces del Estado Autonómico español. Así frente a la exclusiva visión bilateral de los nacionalistas y el giro recentralizador del PP, el PSOE ofrece un desarrollo armónico del Estado Autonómico desde los principios de la lealtad institucional y cohesión territorial". O sigui, el típic CAFE PARA TODOS !. Com pot ser que s'omplin la boca parlant de bilateralitat, quan el que practiquen a l'hora de la veritat és la dilució de les autonomies!.
Aquest text és realment un trencament del pacte de l'Estatut, ja que pretén aturar el procés d'autogovern del nostre país. Una aliança del PP i del PSOE per a evitar que Catalunya recuperi les seves competències. Això ho estem veien darrerament amb la tercera hora de castellà, la Llei de Dependència, i altres, on el PSOE està invaint competències estatutàries de Catalunya.
I a tot això, què diuen els d'Esquerra? S'han deixat la "C" de Catalunya en algún lloc mentres pactaven amb els socialistes? A Sant de què han renunciat, o quins pactes han fet per a permetre això? Res... callen, o parlen, però no fan res. Submissos als socialistes estan permeten una nova "LOAPA", un "PALO" per als catalans.
Per cert! dintre del mateix document hi ha un apartat interessant on parlen de l'aigua (pàg. 14): "los trasvases entre cuencas sólo deben plantearse como última opción, si resultan viables en términos económicos, ambientales y sociales, y si su gestión garantiza el desarrollo adecuado de la cuenca cedente, que tiene carácter preferente en el uso de sus aguas". A l'igual que en l'Estatut d'Andalusia, aquí també han traduit simplement el que es deia en català, o sigui, que han copiat el que justament deia el CPIDE, que si no hi ha aigua no hi ha transvasaments, i que s'ha de garantir primer aigua per al Delta abans que portar-la a altres llocs, assegurant en tot moment el futur mediambiental, econòmic i social de les nostres terres. Què diuen d'això els d'Esquerra (sense Republicana de Catalunya)? Finalment estan d'acord amb el que deia el CPIDE? Pactan amb els socialistes i donant-los els seu suport amb textos com el que hem llegit, podem afirmar que sí.